Akelig - Smooth - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu Akelig - Smooth - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu

Akelig - Smooth

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem

10 Juni 2018 | Curaçao, Willemstad

Zo, daar ben ik weer. We hebben hard gewerkt in de tussentijd. En dat geeft voor nu wel een relaxed gevoel, waardoor we veel leuke dingen kunnen doen. Zo zit ik nu, met een soort van kater, omdat we gisteren lekker op stap zijn geweest, lekker te tiepen. En kan het ff duren voor ik mijn verhaal op papier heb gezet, maar dat merken jullie toch niet….

Iemand vertelde mij in het begin van het jaar dat wanneer alles smooth zou verlopen het voor ons bestemd is om terug te gaan. En daar moest ik vandaag weer aan denken. Want het loopt Akelig-Smooth zeg maar. We hebben alle spullen/meubels hier verkocht, auto`s (mondeling) verkocht, Snuf heeft zeer waarschijnlijk een plekje en zijn we hier bijna klaar met ons eigen werk. Werner is klaar met voetballen, dat betekent dat ze niet door zijn naar de finale. Daar tegenover staat dat hij meer tijd heeft voor andere leuke dingen, want er ging stiekem toch wel veel tijd in zitten. We hebben allebei een baan in Nederland. Ons huis wordt geschilderd, geverfd en ingericht. Zo ontzettend lief wat daar aan de andere kant van de plas allemaal gebeurd. Ik durf het bijna niet hard op te zeggen/schrijven, Akelig-Smooth dus… Nog één klein dingetje deze week, Dirk zijn ‘examen-uitslag’. Woensdag 13 juni zullen we het weten, toch wel heel spannend hoor.

Of het in mijn hoofd ook zo Akelig-Smooth verloopt weet ik niet. Tot op heden ben ik (ik kan niet voor mijn mannen praten) redelijk rationeel bezig geweest. En dat systeem is er natuurlijk niet voor niets. Lekker doorwerken, doen wat je moet doen en niet te veel nadenken. Tot afgelopen maandag…. hopla, met bakken tegelijk…. en dat luchtte wel op moet ik zeggen. Ergens mag het er dan toch uit komen zeg maar. En zo af en toe hebben we het allebei (Werner en ik) te pakken. Willem kijkt mij dan aan en zegt… “ mam, nu alweer??” Ja Willem, wen er maar vast aan voor de komende weken :)

En de komende weken, ergens wil ik er helemaal niet aan denken. Alles in het teken van afscheid nemen. Waarom? Wat doen we ons zelf toch weer aan? Afgelopen week kwam ik alle kaartjes en brieven tegen van ongeveer 9 jaar geleden, toen we ons grote avontuur begonnen. En las ik in één van de geschreven kaartjes: “ alles komt goed “ . En dat is natuurlijk ook zo. Of deze: “ er kan je niks gebeuren, het gaat zoals het gaat “. En daar proberen we ons maar een beetje aan vast te houden. Het is zo lastig te bedenken en voor te stellen dat we over 3 weken in een andere wereld leven. We gaan er nog wat moois van maken.

Volgende week worden we om 9.00 verwacht bij onze vrienden. We gaan iets leuks doen wordt ons voorgehouden, en hebben we daar ook echt wel zin in. Ik heb de badlakens alvast klaar liggen voor alle waterlanders. En die week daarop gaan we ons eigen feestje geven. Lekker met de voetjes in het zand, DJ erbij, lekker eten en drinken. Gas erop!!

Willem heeft zijn beugel uit, onze knappe toet. Fijn om zo naar Nederland te gaan.
Richard & Aurea stonden zo maar op de stoep. Samen hebben we een paar leuke dagen mee gemaakt. Uiteraard een Happy Hour en een rondje Westpunt. Heerlijk dagje met onze toeristen :)

Zo, ik ga mijn zondag lekker smooth afronden met een.... tja wat zullen we er eens van gaan maken....

Liefs Marleen & Mannen

• 10 Juni 2018 - 18:57

Noor:

• 11 Juni 2018 - 20:20

Diny:

Geniet nog van jullie laatste weken op dushi Korsow. Nog een fijn feestje met al jullie vrienden en tot ziens in Deurne.

• 13 Juni 2018 - 01:06

Marian Rommens:

Alles komt inderdaad goed. Hier en daar.
    Met tranen hier weggaan en met tranen daar ontvangen worden: hoe mooi is dat?

• 13 Juni 2018 - 10:57

Heidi:

Alles komt altijd goed

Heb er alle vertrouwen in!

Stop wat van die 'Eilandse relaxtheid' in hart en hoofd, gebruik het hier in Nederland en geef het door aan iedereen op je pad. Dat is een waardevolle Caribbean schat!

Verslag uit: Curaçao, Willemstad

De Maasjes op Curacao

21 Mei 2020

Zo maar weer eens eventjes

21 Mei 2019

Natte Kerst.....

04 December 2018

Zoek de 7 verschillen…….
Werner, Marleen, Dirk & Willem

Lieve Allemaal, stiekem aan begint het hier steeds spannender te worden. De Maasjes: Werner, Marleen, Dirk & Willem gaan het grote avontuur aan, wij gaan naar Curacao om daar te genieten, te werken, te leven en naar school te gaan, te spelen, te zwemmen en te bbq-en..... De komende tijd zullen we jullie via deze site helemaal op de hoogte gaan houden. Voorals nog over onze voorbereidingen en later over ons leven op Curacao. Groetekus De Maasjes

Actief sinds 11 Mei 2009