Agenda 2009
Door: marleen
Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem
08 September 2010 | Nederland, Amsterdam
2 sept. 13.15 tandarts, 16.00 kast ophalen (we gingen van alles via marktplaats verkopen)
4 sept. Wijnfeesten!! (voor de laatste keer werd de camper gebruikt, en ging ik met de wijnmeisjes richting Duitsland, om het nog `s een keer goed te vieren, dus afscheid allom)
6 sept. Familiedag... (was heel gezellig maar ook wel weer heel raar, alweer een afscheid van heel veel umkes en tantekes, neven en nichten)
8 sept. Ome Leo jarig (na mijn werk efkes naar de verjaardag, er worden nog snel wat fotokus geknipt, "nou kan ut nog!!")
10 sept. 10.00 Suus koffie, tandarts
12 sept. Feest vd Heuvel, Feest Hetty&Martijn (er vloeide al de nodige traantjes)
14 sept. Uiteten Natscha, Mandy, Lianne en Karin (heerlijk gegeten in Heeze, met de nodige ssppeeches en de hele dikke knuffels)
15 sept. 15.30 Chan? (ik kreeg een verassing van mijn lieve vriendin, het was echt super super genieten, op dat ene moment na...)
22 sept. Laatste dag poli Uro (pffff, en dus ook laatste dag St. Anna. Verassing met champagne ontbijt en wederom vele dikke dikke tranen, wat was het een rare dag)
23 sept. A.K. heeft gebeld (probeerde me nog net even het leven zuur te maken, NOT!!)
24 sept. Allemaal naar de kapper en tandarts. (nu weten we nog wat we hebben, straks nie meer, dachten we toen)
25 sept. Guusje? (volgens mij had ik hier Guusje (mijn peettekindeke) voor het laatst op de PSZ opgehaald. Pfff... nee we doen net alsof er niks aan de hand is)
26 sept. Jill verjaardag, en afscheidsfeest Marion v.L (zal ik erheen gaan ja of nee... tja, ik heb het wel druk, maar dan zie ik nog 1x alle mensen van de SEH, ben toch maar heel even gegaan!)
27 sept. Verjaardag Ties (ook vanuit Brouwhuis kregen we de laatste geluk wensen!)
28 sept. Huis leeghalen en voor de laatste keer thuis slapen ( met zijn 4-tjes op de grond)
29 sept. Container komt!(... toen had ik nog veel sterke, goedbehaarde en lekker ruikende mannen om me heen, die alles mee in de container taste in een mum van tijd, superrr)
30 sept. Hermien jarig, poetsen.. (tja dat poetsen was echt helemaal leuk, nog snel even naar Hermien haar verjaardag)
1 okt. Nationale Taptoe, sleuteloverdracht,naar de rabobank (pfff... druk druk druk, en heel raar om ons huis achter ons te laten)
2 okt. Dirk en Willem laatste schooldag en afscheid van vriendjes in de bossen (wederom een zakdoekendag, maar de ventjes vonden het "leuk", en keken moeders aan van:"och het is weer zover")
3 okt. Afscheidsfeest grote mensen (......)
4 okt. dagje vrij
5 okt. uitschrijven gemeente Deurne (dat was een raar gevoel)
6 okt. D-Day (.......)
En Lieve Mensen, is het jaar alweer om, en wat vliegt de tijd, ongelooflijk!! En ongelooflijk wat we allemaal alweer hebben meegemaakt, maar vooral ook wat we allemaal weer hebben geleerd. En echt waar.... de story is nog steeds niet klaar, want ik heb alweer het nodige te vertellen, maar dat is voor de volgende keer, dan kan ik vertellen hoe het afgelopen is.
Veel Liefs van de alweer een jaarwegzijnde Maasjes
PS: ons super leuke instapklare huis op de hoek met garage is te huur vanaf 01-11-2010
08 September 2010 - 16:26
Saskia:
Tjeetje,al een jaar weg..
Heb jij trouwens al ooit de afscheidsfoto's van mij gekregen? Ik krijg nog een brok in m'n maag als ik ze zie....
Liefs sas -
08 September 2010 - 16:55
Umke En Tanteke Uit :
Lieve Maasjes,even een berichtje terug. Vooral Marleen even een bedankje voor je telefoontje op mijn verjaardag. We waren net te laat. Konden ook niet terug bellen., maar volgende keer beter zullen we maar zeggen.inderdaad alweer een jaar. Wel fijn dat jullie je draai daar gevonden hebben en hoplijk lukt dit nog langer. Wij hebben op dit moment de hele familie uit new Zealand op bezoek en dat is wel heel bijzonder. Nogmaals dank voor je telefoontje en heel veel liefs aan de mannen. Leo en Jo!! -
10 September 2010 - 11:11
Heidi:
Wat vliegt de tijd.....
En wat kan er in één jaar veel gebeuren!
Dus, op naar de nieuwe (hopelijk vooral goeie) ervaringen!
xxx -
04 Oktober 2010 - 22:44
Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas:
hey Marleen
Alweer bijna een jaar geleden, wat gaat de tijd snel.
Nog heel veel plezier daar.
Ik wacht weer op het volgende verhaal.
Wat kun je geweldig schrijven.
groetjes jolanda
Lieve marleen,
Goh, alweer een jaar voorbij. Inderdaad te tijd vliegt, maar het is iedere keer weer een feest om jou verhalen te lezen over wat jullie daar allemaal meemaken.
Liefs,
Sidney
Tja dinneke....ik zie ut nog voor me....
Helemaal ingesmeerd met chocola en dan moet madam piesen!!!!!
Ik mis je
Lieve dushi, je bent een kanjer en volgend jaar wordt nog veeeeeel beter!!! Ben blij day je hier heen bent verhuisd
Jeetje, en nog niet van plan om terug te komen dusssssss.....en een ander huisje?? Hoezo heb ik iets gemist?
Ik wacht met spanning op het volgende verhaaltje...
Liefs, Julitte
ps het begint hier nu al aardig fris te worden..