Geen titel… (omdat ik er simpelweg geen kan vinden
Door: marleen
Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem
30 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
En het is prima hoor dat ik daar weg ga, maar toch merk je dan dat je weer een mooie band met mensen hebt opgebouwd, waarvan je afscheid moet nemen en weer opnieuw mag beginnen. Vrijdag nog een afscheidsborrel gedronken met ex-collega`s en dat was erg leuk geweest. Zaterdag mijn laatste dag gewerkt, en nu dan heel even tijd om wat dingetjes bij te werken om daarna door te gaan met mijn nieuwe job. Ik heb er heel veel zin in, nieuwe mensen, nieuwe uitdaging, opstarten, openen….. maar daarvoor nog heel veel werk te doen. Ik ga dus werken in een hospice (bijna thuis huis), als coordinator in een parttime functie, samen met Rianne, “het dreamteam” hadden we al bedacht. Vorige weken zijn we gestart met info middagen zodat mensen die mogelijk vrijwilliger willen worden een kijkje konden nemen en informatie konden winnen. (we hebben 60 vrijwilligers nodig om 5 gasten te kunnen verzorgen, en hun familie). Dat was allemaal heel goed gegaan en deze maand gaan we gebruiken om alle vrijwilligers op te leiden. Ze gaan een voorbereidende cursus krijgen van ons. En dan…. Is het de bedoeling om begin maart open te gaan. Dus, ik kan weer lekker aan de gang met mijn nieuwe job, heerlijk!!
Gisteren zijn we ook voor een heel goed doel bezig geweest, en hebben we “gewalk-ed” voor the roses. En dat was leuk, we mochten over de Juliana brug. Super om daar te lopen, dus natuurlijk de nodige fotos gemaakt. We moesten om 7.00 starten (in de ochtend ja, wat betekent om 5.30 opstaan, op je vrije zondag!!) Daarna heb ik samen met Mieke en Gaby weer de nodige kindersnoetjes voorzien van schmink op Mambo Beach, en ze weer laten glimlachen. We waren al vroeg bezig, en zo rond de klok van elven (p.m.) vonden we toch wel dat we een biertje verdiend hadden, en het grappige was (vonden wij dan) dat het schminken steeds beter ging, en er uiteindelijk zelfs mannen in de rij stonden om zich ook eens te laten “verwennen” …. (geen fotos verkrijgbaar hiervan) Uiteindelijk het feest met nog een biertje afgesloten en lagen we alle vier lekker op tijd te bed, heerlijk!!
En dan wordt onze Dirk volgende week een teener, en dat is toch wel weer special!! Dus mocht hij van ons ook `n speciale verjaardag vieren voor zijn vrienden. Maar daarvoor moeten we dan wel richting Westpunt rijden, geen probleem voor ons maar wel voor onze teener. “Ja Dirk: , dan hadden papa en mama zo bedacht om jullie na school op te halen en dan gelijk met je vrienden door te rijden naar je teenerfeest (geen kinderfeest meer).” Dirk: “ met onze auto`s??” “ Ja, waarom niet” antwoordt ik. “ Jaha…. Mam, kun je geen pick-up huren of zo, weet je wel wat ze denken en zeggen over onze auto`s, tssss…..!!” . “Dirk in een pick-up kunnen geen 10 kinderen, uh ik bedoel teeners” . Volgens Dirk gaan ze dan toch gewoon allemaal achterin de bak zitten, kind is helemaal geintegreerd!! “Nee Dirk, we gaan gewoon met ONZE auto`s, en anders maar niet!!” Tssss…. Geweldig zulke discussies, en ik kan m helemaal snappen hoor, wie wil er nou in zo`n “lage auto” zitten, tssss…..
En verders…. hebben we nog steeds kerstkaarten gekregen, super lief, dank je wel! Het blijft zo leuk om post te ontvangen… als de postbode een beetje mee werkt iig. A-wel, ik ga naar the beach, even koffie rondje doen met vriendinnen die ik te lang niet meer gezien heb, en even genieten van mijn vrije dag!
Bon Siman! De Maasjes.
30 Januari 2012 - 14:06
Janine En Robin:
Wat een geweldige nieuwe uitdaging Marleen! Wat zijn jullie toch geintegreerd, zo leuk om weer te zien en te lezen. Jullie doen het super daar!! En die Dirk, tsss.....hahahaha geweldig!! Dikke kus uit een witte wereld, van Robin en Sjenien -
30 Januari 2012 - 15:18
Lina:
ja idd onzen Dirk wordt een echte 10-er geweldig,kan me nog goed herrinneren dat ie werd geboren...zo'n lekker menneke was t toen,nou nog wel maar ozo groot geworden,wat gaat de tijd toch snel he Marleentje,weer keileuk om je verslag te lezen,super hoor die nieuwe job,lijkt me echt iets voor jou,kun je je goed in uitleven denk ik!!bij mij wil t nog nie echt lukken,ben zoveel ant solliciteren dak nie meer weet waar ik wel en waar ik nie op gesolliciteerd heb pffff en krijg steeds te horen,tja je bent niet geschikt,poehhhh ze zullen me wel te oud vinden,word er misselijk van,maar we blijven doorgaan....zal toch wel n keer wa bij zitten he,hoop ik tenminste haha!!tja en sconmoeders binnenkort 80 jaar,poe ook een hele leeftijd he,en dan nog zo 'fief' op n paar mankementjes na is ze toch nog best fit voor dr leeftijd hoor,ik teken ervoor,jij nie???
ga weer verder met mn babipangang,heb ik net in de marinade gezet en nou ga ik m de oven in pleuren haha,heel veel dikke kusssssssen van onsxxxxxxxxx -
30 Januari 2012 - 15:50
Anita Otten:
Hoi Marleen,
Wat een leuk verhaal weer om te lezen. Geweldig, wat je er weer allemaal beleeft. Het is altijd moeilijk om weer ergens afscheid te nemen, maar aan de andere kant staat er weer iets moois te wachten op jou. En als ik zo die foto's bekijk ziet het er weer allemaal zeer puik uit. Marleen heel veel succes met je nieuwe baan en we blijven je uiteraard weer volgen.
Groetjes Anita -
30 Januari 2012 - 18:10
Heidi:
Super foto van jullie op de Julianabrug.
Jij en Werner je helemaal glimmend omdat je daar normaal nooit mag staan en zo rustig van het uitzicht kunt genieten, de jongens denkend aan de kilometers die ze al hebben moeten lopen poeh poeh en de kilometers die er nog volgen pfff. Kei skon!
En alweer begin jij aan een nieuw avontuur...
Sinds jullie Eilanders zijn geworden heb jij jezelf al meerdere keren opnieuw uitgevonden en met elke stap vrienden gemaakt en wat meer over jezelf en Korsou geleerd.
Als ik de lokatie en het dreamteam zie, kan ik alleen maar denken dat het een succes gaat worden.
Jij zult daar als een vis in het water zijn, veel succes en plezier daarmee!!!
Koes Koes! -
30 Januari 2012 - 20:27
Jolanda:
Hey Marleentje,
Veel plezier met je nieuwe job... gaat vast een succes worden:),
en natuurlijk VAN HARTE met de met de 10er!
Grtjs -
31 Januari 2012 - 14:33
Leon:
Hallo Werner en Marleen,
ik zit nu op een cursus en was eerder klaar met mijn (saaie cursus, dossiervormen!) werk dus ik dacht, laat ik eens kijken of jullie nog recente foto's hebben, en ja hoor! Erg leuk weer om te zien en ik ben blij voor jullie dat het allemaal naar jullie zin is! Ik zie Dirk en Willem gewoon groeien zeg, mooi om ze te zien.
Nou, ik vertrek zo weer vanuit Beneden Leeuwen (ligt bij Tiel) naar Bakel, Fiona weer 'lastig' vallen. Groetjes en tot een volgende keer,
Leon.