… en daar zijn ze dan!!

Door: marleen

Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem

05 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam

Wat een enorme ontlading was dat zeg, na een half jaar ons mondje dicht te moeten houden, want dat was af en toe echt niet makkelijk. Maar, de verassing was enorm voor heel veel mensen, geweldig.

Na een hele goede vlucht met 2 extra meisjes die we hadden mee genomen, gingen we via schiphol met de trein naar Deurne, en daar werden we opgewacht door oma An, want die mocht het dan wel weten dat we kwamen, iemand moest ons toch op wachten. En oma had ook echt de eer om ons als eerste te mogen begroeten, want voor haar was het ook niet niks om zolang de mond dicht te moeten houden. Nou, en toen op naar de eerste verassing, en die was voor opa Theo. De mennekes, helemaal zenuwachtig, stonden aan de deur op de kokmeeuw te bellen en te bellen, en ja hoor… gelukkig werd er open gedaan, en opa….. och och, het was echt om te filmen voor de serie “hello goodbye” of zoiets. Nadat het kippevel weer was vertrokken, gingen we lekker aan de koffie met gebak, en ook oma Jo en opa Jo kwamen, wederom verassing. Dirk en Willem gingen met dikke vesten en schoenen aan naar “het pleintje” , en er werd gelijk gevoetbald met de buurjongens alsof ze niet weg zijn geweest, super om te zien. Na een klein dutje gedaan te hebben gingen we verder met verassen en die was voor de friends, en dat was echt een toppertje, voor ons ook om nooit meer te vergeten. Dus de kermis op met polar, de nodige sms-jes en telefoontjes gepleegd naar verschillende pyama dragende meisjes. Na lang praten en overhalen werd dan toch duidelijk dat wij echt echt hier waren…. Joehoe, na hele korte tijd had iedereen kleding aan, kids weggebracht en klaar voor een hele dikke knuffel. Het was echt een super avond. En zo ging het maar door, want vrijdag 25 juni werd peetekind Guusje 5 jaar, en stonden we achter de poort als verassing. Ocherm Guusje was helemaal van de wap af en moest even niets van mij hebben, maar later werd dit dubbel en dwars goed gemaakt, de lieverd. Toen hadden we nog de zondag waar opa Theo 65 jaar werd, en wij als verassing werden aangekondigd “hier zijn ze dan…”, met een big smile van oor naar oor (en dat is nogal ;) ) en dan krijg je te maken met ooms en tantekes die allemaal willen vasthouden, aanraken, aaien, en toch efkes in de wangen knijpen om te voelen of we wel echt zijn. “ och Theo toch, di is toch wel geweldig” , en ja… dat was het ook. Maar toen ging ook wel even het lampje uit bij de Maasjes, want jemig, wat een emoties hadden we al meegemaakt, we waren gebroken. En zo stiekem aan werd onze agenda al van alle kanten ingevuld, en dat is redelijk onbekend voor ons. Na een flinke kermis gevierd te hebben gingen we een paar dagen kamperen bij “Toos Mopperdoos” , om even bij te tanken. Maar het was er zo koud dat we ook daar weer zo weg waren. Maar wel genoten van een lekker fietstochtje, zover dat Willem zei: “ oh, mijn zadel doet toch pijn…” . Woensdag nog een verjaardag van ons dinneke mee gepikt en wel zo, dat we met (bijna) alle meisjes van de Peel bij-in waren, heel erg leuk. Zaterdag 2 juni had ik een heerlijk etentje met de meisjes van de opleiding waar ik werd getrakteerd op overheerlijk draadjesvlees en boontjes in roomboter, hmmm… lang leve de weegschaal. Zondag erna samen met Werner naar Maastricht om daar oud collega`s van de Taamskliniek op te zoeken. We hadden aan een flink biertje gezeten, waardoor er weer verschillende verhalen los kwamen over ons geweldig beroep, maar mede door het hoge cva gehalte wat daar zat. Super dagje wederom. En gelukkig heb ik zo alles opgeschreven want anders zouden we alweer heel veel dingen zijn vergeten door alle drukte. Na zondag komt de maandag (4 juli) en toen ben ik (eindelijk) naar mijn lieftallige collega`s gegaan in het oude vertrouwde Anneke, het was echt heel erg leuk. Ik ging om 9.00 naar binnen en rolde er om 15.30 weer uit, met een schorre stem. Echt heerlijk om iedereen weer te zien, en gelunched te hebben met die lieve Sas en Marie. De dag erna zijn de kindjes naar school gegaan, om te vertellen aan “oud” klas genootjes hoe geweldig het is om op Curacao te wonen. Willem kreeg zelfs een optreden van zijn klas en wel het nummer Brabant. Echt heel fijn…. Ik had het plots heel druk met fotos maken en filmen om me maar te verstoppen achter de biggelende traantjes. Maar er hadden meer mens(jes)en last van, schetig. En ook hier, wederom, alsof niemand van ons was weg geweest. Jongens spreken af, en wij staan gewoon weer te kleppen op het schoolplein met jan en alleman.

En dan hebben we nu nog 8 dagen te gaan, en begint het toch stiekum alweer kort dag te worden. Alle komende dagen zijn goed gevuld en natuurlijk wil je alles uit de ozo kostbare tijd halen. We gaan nog genieten van alle lieve mensen om ons heen, en sluiten we onze agenda op woensdag 13 juli. Maar jullie gaan zeer zeker ook nog mee genieten van de aankomende week, maar dan weer net iets later. Liefs de vakantiegangerssssss

• 05 Juli 2011 - 20:57

Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas:

ik moet nog even wat fotos verzamelen, maar kga er binnen kort nog meer fotos op zetten. Eerst bedje slapen... Dus binnenkort weer even kijken hoor. xxxx

• 05 Juli 2011 - 21:00

Saskia:

och... 't was heerlijk om weer even samen borstels aan borstels te knuffelen!Vond het echt superr om weer met smeleentje live te buurten!Geniet nog van de dagen hier samen met je mannen.
    Dikke kus Sas

• 05 Juli 2011 - 21:34

Frank:

koud he !!!!

• 05 Juli 2011 - 21:51

De Claasjes:

Wan feest, wan feest.
    Dat jullie plots op Deurne kermis stonden en zoveel familie en vrindjes met jullie bezoek verassen is voor iedereen een enorm kado.
    Dikke Dankjewel.....
    Nog een paar dagen genieten, reunieke hier, speuldriesje daar en dan weer naar't eiland met de eeuwige zonnestralen.
    Maar zover is't nog nie!
    Nog efkes genieten en dan straks op vakantie om bij te komen van de vakantie? ;-)
    xxx

• 06 Juli 2011 - 01:56

Frank & Goof:

Geweldig verslag. Geniet nog efkes van Brabant!! Tot gauw maar weer,
    xx

• 06 Juli 2011 - 07:08

Hettepet:

Wan een ontzettende warme verrassing die vrijdag...Een avond om nooit te vergeten..Allemaal hyperblije gezichten en stuiterende mensen. Bijzondere kermis, het heeft carnaval overstegen. En toch dit jaar een broodje shoarma naar binnen gewerkt en ja hoor hoor, ok nog eikes! De dagen zijn tekort om er alles uit te kunnen halen maar die koffer vol prachtige herrineringen zijn de moeite waard..GENIET. TIS KEI MOOI! Hollands wisselende natte,warme zoen!

• 06 Juli 2011 - 07:57

Natascha:

Wat een verrassing!.......
    Stond ons Marleen in inne kir in het echt live op Deurze kermis!
    He wa fijn toch....Wir goe gebuurt en gelachen en gegeten.
    Ik heb er van genoten (en Arie de dag erop ook nog van het overgeblivve stukske vlis).
    Kei bedankt, en geniet er nog effe van hier!!!
    Heel veel groetjes en een dikke kus van mij.

• 06 Juli 2011 - 14:27

Chantelleke:

Pfffff, wa was ut toch un shock! Die pyama lag de volgende ochtend nog midden in d'n hert...:-) GE-WEL-DIG om jullie weer "live" te mogen knuffelen (om eigenlijk nie mir los te laten). Tja, kermis:check, eikes: check, camping:check, ontbijtje:check, reunietje Goe zat: bijna check en de Speuldries: bijna check en nog kan ik zat dingen noemen die ik allemaal nog met jullie wil doen :-) Maarrrrr, we gaan genieten van de tijd die we nog hebben en proberen niet te denken aan volgende week.....snik.

Dikke vette knuffel van mij en nie te vergeten m'n schatjes, Hans, Lieke & Nora

• 06 Juli 2011 - 21:14

Opa:

nondedj???? ik ha ,t,r wel aan gedacht en zelfs heel veel maar wat hebbe ze het goed verborgen gehouden en daarom was ik toch wel ff helemaal van de wap
    we kanne ze weer vastpakken en weer knuffelen en we zijn volop aan het genieten
    ,kdenk nie dek oma kan evenaren mi zulke geheimen skon skon en unne verjaardag die heel anders verlopen is als ik had verwacht
    niemand wil te veel aankomen
    maar dit aankomen is wel wat anders
    dus genieten we nog maar ff van die mooie tijd
    xxxxopa

• 08 Juli 2011 - 02:19

Caatjekak:

Wat een prachtig verslag met mooie foto's!!! Fijn om te lezen dat jullie het goed hebben. kale boel hier opCuracao nu alle dushi's in NL zijn! Kom maar gauw weer een polartje drinken. Ik kijk er naar uit!
    Geniet nog even en hou ze allemaal goed vast! Dikke brassa, Carin

• 11 Juli 2011 - 20:11

Mandy En Mannen:

Mobiel in zeeland gaat: Natas aan de lijn: Witte gij wie ik op Deurze kermis tegenkwam?
    Ja...euh....wie ben de ge dan tegengekomme?
    Ik dacht zie ik da nou goe....Marleen!!
    Huh...Marleen in Deurze???!!!
    Huh huh huh!!
    Hil snel een hapje eten met zijn allen om Marleen effe aan te raken en live bij te buurten!!
    De hollandse pot was top, maar de buurt was zeker zo gezellig!
    Geniet van jullie laatste twee daagjes hier en knuffel iedereen maar plat!
    Lieve groet en dikke knuffel van ons!

• 15 Juli 2011 - 09:04

Claudia & Tom:

Wat leuk om jullie even gesproken te hebben.
    Ik weet wat jullie voelen nu je terug naar huis (Curacao) gaat (of al bent).
    Het afscheid nemen van familie en vrienden valt weer zwaar, maar je weet waar jullie het voor doen!! ;-)
    En als je al een kalender hebt........dan heb je toch geen agenda nodig!! (dikke knipoog!)
    Genietze weer! we zijn niet jaloers! (kuch,hoest).
    Groetjes uit de Rips.