`t zit er wir op…..
Door: marleen
Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem
04 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
En dan bedoel ik te zeggen, `t zit er wir op voor 2012…. En was het voor ons wederom een geweldig jaar. Met meer hoogte punten, dan diepte punten, gelukkig, en dat willen we voorlopig zo houden. Iedereen zunne kerstbom opgeruimd, dus weer tijd zat om gezellig een verhaaltje te lezen.
Een van die hoogte punten was toch wel de vakantie naar Nederland, hoewel het enorm druk was met vele bezoekjes, feestjes en nog meer feestjes, maar stuk voor stuk geweldige ontmoetingen waren, het was super!! We hebben daar ook nog lang van nagenoten. Natuurlijk ook weer de bezoekjes van de mensen naar hier, het blijft heel erg leuk om mensen hier te ontvangen en ze te laten zien hoe ons leventje er hier aan toe gaat, en er leuke dingen mee te ondernemen. Dus voor 2012, hebben we weer plek genoeg ;) Wederom het kamperen op Daaibooi met Pasen was weer super leuk, zoals zo vele feesjes die weer door het jaar heen zijn geslopen, en dat begin ik zo langzamerhand aan mijn broeken te merken. Ze zijn niet te lang of te kort, maar ik hoef geen riem meer te gebruiken hmmm…. Da is dan weer minder, dus 1 van de goeie voornemens is om door te gaan met Polar en daarbij iets (meer) te gaan sporten, ahum kben benieuwd wat het gaat worden. En het laatste feesje staat nog vers in ons geheugen gegrifd… Woodstock, och wa waar ut toch wir schon. Voor het eerst in ons leven op Curacao unne taxi besteld, en jawel… net nie optijd, in ieder geval het was geweldig om een keer gereje te wore. Kids hadden we met zijn alle in 1 huis gezet met 2 nanny`s erbij, en ook die hadden de dag van hun leven ( de kids dan…). Dus op naar Woodstock op Kokomobeach, echt super. Vele waren leuk en goed verkleed, en ook de muziek was super goed. Na de nodige polaartjes kwamen de beentjes los en werd er flink gedanst, en wa dacht je van een joint en wa waterpijpen. En tja… als je dan een taxi besteld moet je wel optijd naar huis, maar dat was in dit geval ook wel prima. De stemming in de taxibus zat er goed in, het nodige weer verloren her en der, maar het was voor herhaling vatbaar. En waar ik dan nu ook nog aan terug moet denken was de Oktoberfesten, ok schon. En och ja, wat dacht je van Koninginne dag dit jaar, was ook een toppertje bij Frank&Goof thuis… eerst de stad in en toen naar de van Lieshoutjes. Misschien bedenk ik dees daag nog wel iets meer (kan bijna nie anders) en dan laat ik het jullie weer weten. Dus…. Gaan wij rustig verder met hard werken & hard genieten!! Dushi no?
We hebben leuke kerstdagen gehad. Kerstavond zijn we met zijn 4-tjes naar de movies geweest ipv naar de kerk. “Dios” doet hier heel goed zijn werk: “doe je best, en God doet de rest” ! Eerste kerstdag hadden we kerstdiner met vrienden die nog wel op Curacao waren, en dat was heel erg leuk. Wij moesten de amuse maken van doperwten mousse met makreel en de champignonroomsaus, en zo maakten ieder wat. Uiteindelijk waren we met 17 personen en hadden we een super avond. Tja en dan oud en nieuw, sorry hoor kan t toch niet laten, maar zo leuk hier. Eigenlijk wordt het 3 dagen gevierd, of vieren wij het in ieders geval 3 dagen. 30 december worden er grote vuurwerkshows gegeven, en daar hoort uiteraard een juckje met bier bij, dan 31 december vieren we dit zowa de hele dag, oudjaar. `s middags oliebollen eten, efkes te bed, opstaan, douchen, naar Café de Tropen om het oud en nieuw van Nederland te vieren, en dan uiteindelijk naar vrienden waar we ons eigen nieuwjaar vieren. Dus waren alweer enkele uurtjes verder…. Toen te bed en weer opgestaan voor de nieuwjaarsduik, en dat verhaal kennen jullie nog wel van vorig jaar, volgens mij val ik al meerdere malen in herhaling. Maar ja, het wordt dan ook alweer ons 3e jaar hier, en wordt het steeds moeilijker iets origineels te vertellen. Vandaag de vakantie afgesloten met een lekker dagje Kunuku resort want morgen is het hollikidee, en gaat het wekkertje weer om 6.00 Dirk & Willem moet weer naar school!!!
Volgende maand weer genoeg nieuwe stof, want dan heb ik een andere baan en kan ik weer vooruit met mijn hobby, want ik blijf het leuk vinden om te schrijven. Zowel voor jullie maar ook voor ons, ik zie het als een soort dagboek.
Dussss…. Alle goeds gewenst, dat het een mooi en bijzonder jaar mag worden met veel live knuffels (stille hint)
Liefs De Maasjes
05 Januari 2012 - 07:34
Francis:
Hey samen,
Ik heb deze keer de eer om als eerste mijn reactie te geven!Aangezien het hier ook pas half 9 smorgens is en geen weer om je bed uit te komen,vind ik de nie gek!
Wij wensen jullie ook weer een goed en gezond 2012!!!
Jullie bezoek was ook een van onze hoogte puntjes in 2011!!
Ik zou inderdaad zeggen doorgaan waar je mee geeindigd bent,en een beetje erbij blijven bewegen!
xxx Francis -
06 Januari 2012 - 09:18
Herman/Thea Wiggers:
Wij wensen jullie uit een heel nat Deurne een heel goed jaar en blijf genieten van alles.
We vinden het heel leuk om jullie verhalen te lezen en zijn stiekem een beetje jaloers.
Wat jullie nu meemaken, geeft een hele andere kijk op alles en doet je beseffen dat je gezin en familie echt belangrijk zijn.
Nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar!
06 Januari 2012 - 10:10
Fam. Van Roosmalen:
Ha, die Maasjes
Een heel gelukkig nieuwjaar vanuit het natte en koude Deurne.
Heerlijk om jullie verhalen te lezen en foto`s te zien van jullie in korte broeken en mooi weer en in tropische sferen!
Marleen, heel veel succes met je nieuwe baan en we kijken al weer uit naar je volgende verslag!
Groetjes, Berry, Shirley, Jori en Nicky
06 Januari 2012 - 14:41
Opa En Oma:
Gisteren ging ons verhaaltje letterlijk de mist in mischien wel omdat het zo,n trieste dag was en dan zijn de verlangens weer groot om bij jullie te verblijven.
Zoals we afgelopen jaar weer lekker veel warmte mochten ontvangen bij onze maasjes maar zekers toch Dirk en Willem om ze weer ff lekker te verwennen en te genieten van die gewone alledaagse dingetjes die je normaal mischien niet zo mist maarrrrrrrr hier dus wel.
We zijn inmiddels 2 jaar verder en hopenlijk dit jaar geen ,,Hans en Wietje,,
Wij wensen jullie weer een jaartje toe met veel energie, en die weten jullie wel om te zetten in allerlei leuke dingen
We zien verder wel weer wat er op ons pad komt en of er nog een vliegenier is die voor een spotprijsje ons naar curacao wil brengen.
Of mischien zit er nog wel iets anders in het vat ??????
xxxxxxxxxx Opa en Oama -
13 Januari 2012 - 21:10
Johan En Angeline:
Hoi, om te checken of het in het echt net zo leuk is als in jullie verhalen, willen we in maart op de koffie komen, maar hebben na de computercrash geen mailadres meer.... groetjes!