fototijd.....
Door: marleen
Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem
16 November 2009 | Nederland, Amsterdam
Zoals beloofd, jullie hebben nog heel veel foto`s tegoed! En dat moet er dan nu maar eens van komen. Dit kwam omdat ik/wij nog steeds geen eigen internetverbinding hadden, en ik telkens naar een grandcafe moest om daar te internetten. Je bent dan “verplicht” een overheerlijke cappucino te bestellen, en dat is heel “vervelend”. En aangezien de verbinding daar onzettend traag is, en ik daar niet tegen kan, duurde het mij te lang om foto`s door te sturen. En ja…. jullie lezen het goed, ik ben dus nog steeds niet gewend aan de poko-poko cultuur. Ik zit nu in onze slaapkamer, omdat we nog geen draadloos hebben, maar vanavond komt “Hans” (ja…. we hebben `m gevonden hier op Curacao) om ons draadloos te installeren, en kunnen we lekker buiten zitten.
Ik zal wat foto`s doorsturen van de verhuizing, ons nieuwe huis(je), foto`s van dirk en willem uiteraard (mochten jullie op sommige foto`s denken wat ziet die Willem er moe uit, wat heeft dat kind een wallen onder zijn ogen, nee…..hij kwam thuis van een kinderfeest en daar moest geschminkt worden), foto`s van Snuf en Bink, onze 4 maanden oude puppies, en nog wat strand foto`s. Doen het altijd goed als het bij jullie koud en nat is (…..)
Verder gaat het goed met ons, ik begin aan de 2e week op mijn werk (later meer over) en Werner is vandaag voor zichzelf begonnen. Hij heeft dus 2 weken voor Harrie gewerkt, maar kon het niet aanzien met die poko-poko Antilianen. Uiteindelijk veel reacties van het AH-kaartje (er bellen alleen maar vrouwen????) en ook nog een advertentie via internet geplaatst, en daar heeft ie de komende maanden genoeg werk aan, dus dat is top voor onze knapste tegelzetter van Curacao. Hoewel hij nu toch echt naar de kapper moet, anders moet ik de advertentie gaan veranderen.
Lieve Allemaal, bedankt voor alle leuke reacties via deze site, mail of hyves, dat doet ons goed!!!! Zo kunnen we toch op de hoogte blijven van elkaar.
Liefs De Maasjes, Snuffie en Binkie.
16 November 2009 - 12:37
Chantelle:
Hey Marleen,
Dus minnen Hans is ingeruild voor een Antiliaanse Hans? Daar zal ie blij mee zijn...(NOT) Hij reageerde niet voor niks supersnel op jouw "Sterke mannen" advertentie! Da was nie om te sjouwen, nee....om maar bij jou in de buurt te zijn! Hahaha....Gelukkig is er nog een nachtelijk MSN cirquit, waar ik dan officieel niks van af hoor te weten....
Ben in ieder geval blij om jullie weer lekker op de skype te hebben en vindt jullie gezinsuitbreiding superschetig!
ps: Had jullie erg gemist bij de Zeilbergse Sint & Piet....Was erg raar zo zonder jullie...
Dikke kus! -
16 November 2009 - 12:46
Natascha:
Ajooo, fijn om te ZIEN en te horen dat het goed gaat met jullie. 't ziet er allemaal heel goed uit! Wie heeft bij jullie die keukenvloer geboend? Blinkt z'n best, du zir an m'n auge.
En die twee honden echt heel leuk. Twee keer zoveel plezier, twee keer zoveel voer nodig en twee keer zoveel str..t, heerlijk. En ik weet waar ik over praat.
Nou heel veel groetjes uit Lijssel. -
16 November 2009 - 13:16
Shirley:
Ha, mensen van 't goei leven!
Wat kei leuk om jullie avonturen zo te kunnen volgen (heb jullie site al bij mijn favorieten op het bureaublad staan!) Een persoonlijke - Ik Vertrek - is natuurlijk veel leuker dan op televisie! Fijn om te horen dat alles goed gaat met jullie en ook Werner nu aan de slag kan. Heel veel groetjes van Berry, Shirley, Jori en Nicky en we blijven jullie volgen! -
17 November 2009 - 04:27
Susanne:
He levensgenieters,
wat gaaf daar allemaal zeg!!! Tis wel slecht weer he?? Dat is wel balen voor jullie. Maar ja gelukkig hebben jullie elkaar!!! hahaha
He lieverd ik zit in de nachtdienst, na deze nog 2, kunnen we wat afspreken???
X -
18 November 2009 - 10:58
Dirk & Linda:
Hey Werner, Marleen en kids!!
Ook wij houden jullie avontuur in de gaten! Leuke verhaaltjes! Geniet er van!!
Groetjes Dirk & Linda -
18 November 2009 - 19:11
Monique:
Hoi marleen,
gaaf zeg in een prive kliniek. Wij vertrekken zaterdag naar Bonaire kan het eigenlijk nog niet geloven. Eventjes terug naar de zomer. Wij hebben nu een verpleegkundige bij ons werken die 10 jaar op curacao gewoond heeft en op de ambulance heeft gewerkt, dat is ook gaaf he. Veel succes met je nieuwe baan en natuurlijk met alles.
Blijf het echt knap vinden wat jullie doen
groetjes Monique
22 November 2009 - 11:37
Jari Snijders:
dirk gaat het goet op school?jullie hebben een leuke hond.bij ons gaat het goed i de klas.groetjes jari -
26 November 2009 - 21:31
Familie Pit:
Hallo luitjes! Dit ziet er allemaal geweldig uit zeg...jullie vermaken je prima zo te zien, toch? Doen de kids het ook goed op school? Echt leuk die hondjes, zijn die zo aan komen lopen of hebben jullie die daar gekocht? Bedankt voor jullie lieve hallmark kaartje en we zullen ons zeker vermaken maar denk wel dat er een lege plek zal zijn. We pakken zeker een borreltje of meer op jullie?
Hoe gaat het met Werner met het werken af en toe ver weg schreef je? Jouw vergaat het momenteel ook goed op je werk? By the way die dagindeling van jullie is echt wel perfect, lekker samen ontbijten buiten, heerlijk nou geniet ervan en de groeten daar...
Veel liefs peter ineke en ties -
28 November 2009 - 21:39
Peter Verboven:
he die Marleen een poos zitten zoeken naar je reis verslagen, maar ja ik kom niet zo vaak meer op de seh in Geldrop.binnenkort wat vaker want ik ga naar de GGD in Eindhoven ( kan het toch ni laten)Als ik de verhalen mag geloven is het ook maar goed dat we wegzijn op de SEH de sfeer is toch wel wat veranderd en de nieuwe baas is volgens mij niet onze kleur (echt een manager) Het is hier al dagen ....WEER. dan ziet het er bij jullie een stuk beter uit.ben wel benieuwd hou het op je werk verder gaat, teweinig doen is voor jou ook niets( hebben andere aleen maar last van je )heel veel plezier verder en groetjes van laura en natuurlijk van mij
01 December 2009 - 13:44
Helmie Brinkman:
Zo te lezen begint jullie leven een beetje op orde te komen.Zorg maar dat je vooral geniet, ik hou de site wel in de gaten.
Heel veel groetjes uit Asten.