Mi Dushi`s….. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu Mi Dushi`s….. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu

Mi Dushi`s…..

Door: marleen

Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem

19 April 2011 | Nederland, Amsterdam

Mijn lieffies, ja hoor, ze zijn allemaal weer jarig geweest, en zijn we weer even klaar met de feestjes, maar het was hopi leuk geweest.

Willem had nog altijd zijn kinderfeest tegoed, hij wordt er nl. niet warm of koud van wanneer we dit vieren, en werd het telkens maar uitgesteld. Het moest er toch maar van komen en hadden we een datum geprikt. Het werd een slaapfeest, net zoals bij Dirk, en mocht hij 5 vriendjes uitnodigen. Vrijdag 15 april was iedereen welkom, en zaterdag 16 april werd iedereen weer vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Helaas had 1 vriendje afgezegd en het ander vriendje was het vergeten, hoe Curacao`s kan het gaan. Friet gegeten, gevoetbald, gezongen, popcorn gebakken, kussen gevecht, filmpje gekeken en te bed. `s Morgens (heel) vroeg opstaan, ontbijtje, nog wat gespeeld en toen “iedereen” weer lekker naar huis. Het was een super feest geweest, en vooral Willem had genoten, mi dushi!

En vandaag, nee eigenlijk gisteren, en voor jullie dan eigenlijk alweer eer-gisteren, was onze Werner (mi dushi) jarig, 40 jaar!! We hadden het dus gevierd op zondag 17 april, omdat dat dat wel zo handig was, want ik vind dat ie op maandag gewoon moet gaan werken, ginne flauwekul ;) We hadden met zijn 3-tjes een verassingsochtend voor m georganiseerd. We moesten al vroeg op staan, en werd ie eerst verrast met een mooi kado en een kaart van “ons bijtjes” . Even douchen en de mooie kleren aan en op naar het Hayett voor een lekker ontbijtje. Hmmm.... dat was genieten. De jongens konden niet meer wachten met de volgende verassing, dus gingen we verder. De woensdag ervoor had ik een dolfin-encounter gewonnen met een radio spelletje, en ik dacht och... laat ik dat aan de knapste en jarigste tegelzetter gaan geven. En och wat was het leuk geweest.Werner mocht met de dolfijnen knuffelen, aaien, foto`s maken en kunstjes doen, hij vond het dol-fijn. Zie foto`s en filmpje. Omdat je uiteindelijk toch niet zonder vrienden kunt hebben we de middag doorgebracht op het strand met een lekker polaartje, bietje chips en een bult friet mi frikandellen. Het was een leuke dag geweest. Vandaag werd ie nog verrast met telefoontjes en skype gesprekjes en denk ik dat het alles bij elkaar wel een geslaagde verjaardag was geweest, van mi dushi.

Och en niet te vergeten waren we 1 april ook nog `s 11 jaar getrouwd, en hadden Dirk en Willem een heel mooi knutsel werk in elkaar geknutseld. Helemaal spontaan, hoewel ik ze wel een zetje had moeten geven. De avond voor vrijdag 1 april ging de slaapkamerdeur opslot, verf, glitters, plak en schaar ging mee naar binnen. “oke” , dacht ik, “laat maar gaan, en we zien wel hoe het er straks allemaal uit ziet daar achter de schermen” . Mooi ingepakt in sinterklaaspapier (hadden anders niks) kwamen ze de deur uit, met de vraag of we het nu niet konden vieren want ze konden niet meer wachten met het geven van hun eigengemaakt kado. En natuurlijk, waarom konden we het nu niet vieren (maakt toch ook allemaal geen drol uit) dus de champagne glazen op tafel met wat lekkers, en daar kwamen ze aan, vol trots. En het was geweldig mooi wat ze gemaakt hadden, mi dushi`s.

Zo was Werner vorige week ook nog kampioen geworden met zijn voetbalelftal, ook heel mooi en een spannende wedstrijd. Het is een wedstrijd met een half veld, zes tegen zes, en wat bijzonder is dat je niet mag praten tegen elkaar. En dat is soms heeeel erg moeilijk!! Het gaat van klappen in de handen tot “tsssss” en dan moet je elkaar maar begrijpen. Bijzonder! En dan is er eigenlijk niets te merken dat de beste voetballer alweer 40 jaar is geworden, mi dushi.

En och zo vallen we van het ene partijtje in het ander. Volgend weekend gaan we weer paas-kamperen op het strand, en hebben de jongens lekker 2 weken vakantie, toe maar weer. We houden jullie op de hoogte van wat easter bunny gebracht heeft.
Liefs van mij & mi dushi`s.

• 19 April 2011 - 07:05

Heidi:

Proficiat, Proficiat, Proficiat!
    Wat een hoop te vieren!
    Schitterend dat die twee mannekes "wat gaat dat tog snel voorbij veel jaar" schrijven, alsof ze zelf al zo oud zijn.... Tegen zo'n kado kan toch niks op.....
    Wa moi dat Aggie met een ander mocht kussen en knuffelen, dat vinden ze in de meeste huwelijke nie goe! Maar jullie hebben ook geen standaard huwelijk, jullie leven is één groot avontuur dat jullie hand in hand samen beleven. Dat is toch heel bijzonder..... Mag je ook best trots op zijn!

Veel liefs vanuit het Hennegras, de volgende keer is't de Koninginnepage!
    Koes Koes!

• 19 April 2011 - 07:08

Stef:

Feesten maar. Heb maandag een "echte" polar op jou verjaardag gedronken Werner. Smaken nog steeds heel erg goed.

• 19 April 2011 - 10:32

Marion:

Ha Dushi`s,

Allemaal unne dikke proficiat met de verjaardagen en huwelijksfistjes, kei mooi.
    Is een mooie ervaring om de dolfijnen te zwemmen, ik heb er 7 jaar terug ook mee gezwommen op mijn verjaardag,op Curacou, met Copan, was echt super!
    Lieve maasjes, ik blijf jullie geweldige avontuur volgen,

Dikke kus, Marion X.

• 19 April 2011 - 15:41

Wij:

dat beloofd nog wat als ,,wij,, er dan straks 40 jaar samen hopen vol te maken .
    jammer van die watervrees
    dan maar achter een schildpadje aan lopen
    dikke kus van ons en bedankt voor je mooie verhaal xxxxx

• 20 April 2011 - 19:17

Mandy En De Mannen:

Van harte gefeliciflapstaart met alles van mijn mannen en mij voor jouw mannen en jou!
    Verjaardagfistjes en huwelijksdagfistjes.......
    Weer een schon verhaal van jullie eiland! Tis weer genieten van jullie belevenissen met bijbehorende kodakskes!
    Tot snel wirres op de skype,
    Hartelijke groetjes van ons

• 03 Mei 2011 - 18:55

Carin:

Tja.... ben een beetje laat maar nog van harte Werner....!!!
    Eindelijk weer eens bijgelezen. Hartstikke leuk weer marleen!
    Doe je goed, ik ga je voor beeld mar weer eens gauw volgen...XXX