Overtijd…. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu Overtijd…. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu

Overtijd….

Door: marleen

Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem

24 December 2010 | Nederland, Amsterdam

(wederom een verhaaltje door de zonnebril (ja jullie lezen het goed de zonnebril, ginne skibril..) van Dushi Opi i Omi die hier alweer bijna 4 weken hebben vertoefd met hun lieffies)

Eigenlijk waren we al 3 uur kwijt van ons verblijf bij de Maasjes (vertraging dus…)
Als we terugkijken is het weer net of je naar een film hebt zitten kijken. Ongelooflijk maar wel weer iets heel aparts om weer eens aan die mannekes te zitten friemelen en over dat bolleke te aaien.Vooropgesteld dat Opa en Oma geen strand mensen zijn, als ze water zien denken ze meteen dat ze verzuipen. Over “verzuipen” gesproken, laat je “ver” eraf, en wat houd je dan over (polar) zuipen, en dat gaat er wel in met deze temperatuur ondanks 64 en `n half en 60+
We hebben lekker, en dan bedoel ik dus gezellig, met Dirk en Willem dingen gedaan waar je als Opa en Oma enorm van zit te genieten. Filmpjes kijken, voetbaltoernooi, niet te vergeten zei Dirk: “het bowlen”, lekker met de speedboot en al die andere kleine momenten waar je jezelf weer terug ziet in die film. Tja... over voetbal maak ik ze hier niks wijs. Werner is coach geworden van “het” Curacao (zsv), hij staat als een echte coach langs de lijn. En wij (opa en oma) zijn blij ze het hier zo geweldig naar hun zin hebben.
We hebben Dirk en Willem over vroeger zitten vertellen en het is gewoon zo dat je hier in het dagelijks leven nog vaak aan die tijd terugdenkt, en de reden van Marleen en Werner beginnen we ook wel wat beter te begrijpen. Want het is de Curacaoe-naar gegeven dat hij heel relaxed met zijn leven omgaat. Die altijd lacht en zeker niet gejaagd door het leven gaat maar wel heel veel zorg besteed aan hun medemensen.
Maar effe terug naar 5 december, Opa was in Nederland al een Sinterklaas en Marleen had gevraagd om het hier bij vrienden te doen. Oke leuk!! Maar de vraag?? Ga ik dan ook naar Dirk en Willem? Ja, we doen het gewoon, dus thuis aangekomen, klop op de deur (Werner, Dirk en Willem zitten een filmpje te kijken) “ dag lieve kindertjes” , “ Oh Sinterklaas, Oh nee het is Opa” , zeggen die twee, of dat ik ze gewoon effe een glaasje water gaf. “Maar... hoe doe je dat Opa?” “Sinterklaas heeft mij gevraagd om hulpsint te zijn” , “ zeker omdat jij zo`n goeie ouwe man bent” , zei Willem. Dus.. de echte Sint heeft jou gevraagd? Ja!!!!! Dus de conclusie is dat Sinterklaas echt bestaat.Klaar.
Verder zijn we nog lekker verwend met een weekendje ter ere van oma`s 60e verjaardag op de Lagune Blou. Maar o maar, 19 december 2010 zullen An en Theo niet zo maar vergeten. Mariette, Loes, Sjuul en Dirk, jullie zijn sinsdien iedere dag in onze gedachten gebleven. Wat is het leven dan opeens zo raar.
Vandaag is het de dag (avond voor kerst) en gaan we bbq-en, jawel met kerst (heel raar) als je weet dat dat er in Nederland weer een pak sneeuw ligt. En dan komt het einde van de film alweer snel en kunnen Opa en Oma weer terug kijken op een warm verblijf bij de Maasjes.
Werner en Marleen bedankt voor de mooie tijd hier.Dirk en Willem het waren weer fijne uurtjes om met jullie Opa en Oma dingetjes te doen hier. Dirk zegt: “ mi ta sintimi i hopi kontintoe”. (wij waren erg blij) En jullie zien ze straks weer vliegen.
Voor iedereen hele fijne kerstdagen toegewenst en een gelukkig en zonnig nieuwjaar, Bon Pasku I Feliz Ana Nobo. XXX Opa en Oma

• 25 December 2010 - 01:41

Leo En Jo ..........:

hallo lieve Maasjes en jullie bijtjes. We hebben weer genoten van het mooie verhaaltje. Wat zullen jullie weer genoten hebben, maar dat is wel duidelijk. Nog een dag en het is weer zover. Vanuit een prachtig maar koud Holland wensen we jullie nog een hele mooie kerstdag en alle goeds met het afscheid. An en Theo een hele goeie reis en Maasjes geniet nog maar wat na van de mooie tijd met die Opa en Oma. Tot weer en liefs van de Dortmennekes!!!!

• 25 December 2010 - 15:06

Chantelleke:

Hey opa en oma!
    Wat een mooi verhaal weer! Vond het fijn om jullie net "live" nog 2 hele fijne kerstdagen te wensen met jullie lieffies...
    Nog ff genieten en dan weer dat afscheid :-( Ik denk aan jullie...
    Knuffel van ons 4tjes en een fijne terugreis!

• 26 December 2010 - 11:13

Heidi:

Lieve Bijtjes en Maasjes,
    Dat klink weer als'n goeie film!
    Maar aan alle films komt een eind en helaas ook aan deze..... Geniet van jullie laatste dag samen en een hele goeie eersteklas reis!

Ps; voordat je schiphol uitloopt goed inpakken, ons thema van deze kerst is, niet helemaal volgens planning, Griep geworden.....

• 26 December 2010 - 19:50

Hepi En Hepi.:

Gelukkig dat we weer in staat zijn om jullie belevenissen te kunnen lezen.
    Tot voor kort was dit niet mogelijk omdat Spamfighter roet in het eten gooide. Maar goed dat dit door SeniorCompas weer is opgelost. We moeten blijkbaar onze Flaptob ook eens schoonmaken. Zoals jullie wel hebben vernomen hebben we sinds enkele maanden contact met een verre familiegenoot van ons die bezig is om de stamboom van de van Velthovens te achterhalen. Michéle van Veldhoven. Zij woont ook op Curacau en is in September bij ons op bezoek geweest. Heel aardige vrouw, maar had je anders verwacht ? Als je het op prijs stelt wil ze wel eens contact met jullie hebben. Zij werkt in het groot ziekenhuis als verpleegkundige. Haar vader was daar internist. Is toevallig ook nog de echte Sinterklaas bij jullie op bezoek geweest ? Bij ons in ieder geval wel. Hetzelfde als vorig jaar, weer niks.
    We kunnen in elk geval wel zeggen dat we een witte Kerst hebben.
    Bij ons ligt zo ongeveer 7 meter sneeuw. Van de achterdeur tot..........
    Het afdak waar altijd de auto onder staat is bijna ingezakt. Zo'n 50 cm. sneeuw opgewaaid. Dit was wel even benauwd.
    Hoe gaat het met de oudjes ? Doe ze garoeten van ons. Marleen, Werner, Willem en Dirk, we willen jullie via deze weg een heel gezellig uiteinde toewensen en een heel voorspoedig en vooral gezond 2011
    Tot weeresis.
    Hepi en Hepi.

• 29 December 2010 - 11:20

Robin En Janine:

Weer een mooi verhaal door de bril van Theo en An. Fijn om elkaar weer te zien en vast te kunnen houden in levende lijve. Wij willen jullie allemaal een geweldig 2011 toewensen met heel veel positieve energie, goede contacten, een fijne baan, goede gezondheid en alle geluk van de wereld! Liefs, Robin en Janine

• 02 Januari 2011 - 14:24

Mandy En Mannen:

Hey Maasjes.

Geweldig, het verhaal van opa en oma. En fantastisch dat jullie zo hebben genoten van elkaar.
    Wij willen jullie een supergeweldig 2011 toewensen! Dat het een topjaar wordt, zoals ook 2012 en 2013 en 2014 etc. etc.......
    Warme groet van de mannen en mij!