Genieten van….
Door: marleen
Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem
23 April 2014 | Curaçao, Willemstad
Na ons vorig verhaaltje zouden we gaan genieten van al onze visite, en dat hebben we gedaan.
Op 21 januari kwam Ome Iwan, 3 weken voor vakantie, of ja…… om Werner te helpen. En dat heeft ie wel een beetje geweten. Op dinsdag kwam Iwan aan en op woensdag, geen pardon…… wekkertje op 06.00 en aan de bak. Dus de 1e week was wel een beetje zwaar voor onze vakantiegast. Maar we hebben ook hele leuke dingen gedaan, en vooral genoten van elkaar. Lekker wezen stappen, biertje hier-biertje daar, rondje westpunt, snorkelen en Dirk zijn verjaardag mee gevierd. (die ondertussen alweer 12 is geworden, grote lummel…) Het was super om samen te zijn!!
Op 27 februari kwam Tante Fiona met Leon, Simone & Mike. Later zouden “ de andere” aankomen. Ook weer heerlijk om elkaar in de armen te vliegen, en het was fijn dat wij ook vakantie hadden voor een aantal dagen gezien de carnaval. En die zondag ging het gebeuren, maar wisten wij veel. Wij konden maar aan 1 ding denken en dat was carnaval gaan vieren, en dat hebben we ook gedaan. Samen met de vakantiegangers gingen we naar onze vaste plek, lekker dansen, lekker eten en een biertje erbij, iedereen vond het geweldig om mee te maken. Rond 15.00 besloten we maar dat we bij ons thuis nog verder carnaval gingen vieren met de hele meute. Iedereen ging onderweg bier en chips halen (vaste recept) en na een uurtje stond de hele porche vol met gezellige mensen. Fiona en Leon gingen Randy & Saskia ophalen want die zouden aankomen op het airport. Ik had geopperd om een taxi te bestellen gezien ze geen weg of pad wisten en er toch wel wat gedronken was. “ Neehee…… dat was niet gezellig” Oke….. Dirk ging mee met een enorme smile op zijn gezicht wat ik nogal vreemd vond, maar oke (achteraf begreep ik het wel..). Een aantal uurtjes later (weg kwijt enz….) kwamen de 2 andere vakantiegangers ook aan bij ons thuis, en wie kwam daar achteraan…… Oma Jo!!!! En hoe geweldig was het dat de porche vol stond met vrienden die haar natuurlijk nog kenden van het welbekende paashaas-verhaal. Mooier kon niet, en Werner en ik stonden paf (een dag van te voren nog gewoon met Oma Jo zitten skype alsof er niks aan de hand was)…. Dit was zoo gaaf!! Dus het feest was compleet. De dagen erna hebben we genoten van elkaars samenzijn want een week later was het huis alweer leeg
Op 9 maart kwamen Lina en Linda aan, de bedjes waren weer fris dus; bon bini dushi hende!! En wat zo lief was, ze kwamen speciaal voor Willem zijn verjaardag, die ondertussen alweer 11 is geworden. Deze 2 weken moesten wij wel gewoon werken dus waren de vakantiegasten een beetje op zichzelf aan gewezen. Maar dat ging geweldig, Linda die alle talen spreekt, stapt de busjes in en en uit en krost zo het hele eiland rond.Natuurlijk hebben we ook nog samen leuke dingen gedaan, lekker strandjes op gezocht, rondje westpunt gedaan en natuurlijk enkele happy hourtjes gedaan. En 1 van deze happy hourtjes was wel heel speciaal…… ik stond lekker aan een biertje en in ene staat er een oud collega van de spoed eisende hulp voor mijn neus. Nou….. dit was zo ontzettend gaaf…. Els & Eric!! Dus er moest ff bij gebuurt worden met zijn vieren, en later hebben we elkaar nog een avond gezien. Toppertjes!!
Ook met Maarten en Diny hebben we nog een leuke tijd gehad, ze zijn mee geweest naar het grote feest van de 4 Abrahammen, wat een geweldig feest is geweest van Jantje, Rutger, Mieke en Vladek. En ook hebben we Peggy & Ruud nog een avondje ontmoet, dat was ook geweldig leuk!! FF lekker bij beppen.
Dus……naast het werken, dagelijkse bezigheden en genieten van het eiland vervelen wij ons absoluut niet….. Het was druk, maar het was ook heel erg gezellig geweest. We hebben 100% genoten.
Wat staat er nu voor de deur; paasweekend hebben we net achter de rug, 5e jaar op een rij en wederom een succes. Dan koningsdag wat hier nog gewoon op 30 april wordt gevierd….. (omdat het zo in het vakantierooster staat en dus blijkbaar niet meer te veranderen is) en hebben wij dus vakantie tot en met 4 mei. Dirk heeft daarna zijn EFO (lees CITO) toetsen gedurende 5 dagen, hoewel we het advies voor het voortgezet onderwijs al binnen hebben….. (ja ja… we wonen op een gek eiland, ik weet het)
En dat was het voor de komende periode wel weer even, mits iemand nog verassingen in petto heeft….. daar zijn wij altijd voor in!!
Tot gauw, Liefs Werner, Marleen, Dirk en Willem
23 April 2014 - 17:19
Heidi:
Hoe langer jullie op't eiland zitten, hoe meer volk er op de koffie komt!
Al denk ik dat niet veel koffie gedronken is, Wa gij ;)
Goei mensen,
Goei eten,
Goei drinken,
Goei fisjes,
Goei leven!
Kus voor jou en je kerels! (11 & 12, dan bende al hil Wa!)
Liefs Heidi en de mannen -
23 April 2014 - 18:39
Lina:
ach wa n skon verhaaltje weer...en wa n drukte he de laatste tijd..ik heb iig supergenoten van de tijd met jullie...heb alweer zin om t nog n keertje over te doen ;-) wie weet he....n hele dikke kusss voor jullie 4jes van ons xxxxxxx -
25 April 2014 - 21:26
Chantelle:
Mooie foto's! Toch heerlijk om dan zoveel familie om je heen te hebben :-)
xxx