efkes vlug dan....
Door: marleen
Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem
05 Oktober 2009 | Nederland, Deurne
Zeg ik tegen Werner ook (wel eens!!)
En vooral de laatste tijd, wat dat betreft wordt het tijd voor tijd.
Poeh.... de wallen hangen niet onder mijn ogen, maar halverwege mijn gezicht (althans, van die stille hints kreeg)
Na alle poets en inpak bezigheden, zijn we begonnen aan het afscheid. Dirk en Willem hadden via een een hele mooit power-point (alweer een veer in mijn kont) hun klasgenootjes het water in de mond gepraat, geweldig hoe al die snoetjes aandachtig aan t luisteren waren. `s Middags hadden ze feest met hun vriendjes in de bossen met een ondbekende gast. En die gast was een vriendje van Dirk dat al eerder verhuist was. Ze hadden super leuke aandenkens gekregen van hun vriendjes met verhalen en gedichtjes waar de mama (wederom) ontroerd van werd. (muts!!)
De dag erna hadden we het "grote-mensen-feest", en dat was in 1 woord GEWELDIG!! Sfeervol, lief, drank, muziek, sigaretjes, voordrachtjes, spiets, en her en der wa traantjes.
Nu staan we aan de vooravond van ons groot avontuur. Zal ik te bed gaan, of beneden nog een borreltje pakken met "ons thuis". Dat hebben ze toch wel verdiend, want we hebben het huis morgen als een ravage achter gelaten. Ik wil ze efkes heel erg bedanken (grappig, die zitten nou beneden met Werner, en weten nie da ik ze nou aan `t bedanken ben, die denken waar blijft die spiets van ons Meleen)voor alles. Ons mam mi zunne lekkere soep speciaal voor de jongens, wasje gewassen en gestreken, "kan ik nog iets doen?", campertje lekker warm gestookt en de bedjes op gemaakt. Maar ze hebben het vast heel erg graag gedaan. (ze hebben ok un bosje bloemen gekregen hoor). Ik wens ze ook heel veel sterkte, nog 120 cm. en dan zijn we weer bij ons.
Lieve Lieve Mensen, Allemaal Heel Erg Bedankt voor alle geluk wensen via welke weg dan ook.
Het kan even duren maar we houden jullie weer op de hoogte van ons nieuwe avontuur.
Liefs Leen en Mannen.
PS: foto`s van ut fisje komen nog!!
05 Oktober 2009 - 21:08
Saskia:
Hey maasjes!nog 1 nachtje slapen....Was idd een schon fisje!Dank voor je lieve mail vanmiddag naar de poli.
Maasjes; heel veel sterkte morgen; een heel goede reis en geniet van het zonnetje en elkaar!
Liefs Saskia; en hou ons op de hoogte hè? -
05 Oktober 2009 - 22:12
Jo En Leo Peettanten:
Wat was het inderdaad een mooi feestje. Dank aan degene die dit voor jullie georganiseerd hebben. Jullie boffen wel met zo'n stel hele lieve mensen.Nogmaals een hele goeie reis en heel veel geluk en vooral veel zon. We proberen die Opa en Oma wel wat te verwennen als jullie weg zijn, dat is misschien voor jullie ook een beetje geruststellend. Alle goeds van de wereld toegewenst en we gaan nu slapen, dat zal voor jullie niet zo meevallen maar dat haal je wel weer in. Heel veel liefs en knuffels, Leo en Jo!!! -
04 Oktober 2010 - 23:35
Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas:
Hey Marleen
Veel geluk met jullie nieuwe avontuur.
Spannend allemaal he! Maar komt allemaal goed. Moet altijd lachen om je blogs (volgens mij ken je zo een boek vol schrijven).
Veel plezier daar en tot hyves! X
The soul would have no rainbow, if the eyes had no tears.....
Jullie zitten nu in het vliegtuig, onderweg om jullie lang gekoesterde droom te verwezelijken, hoe gaaf is dat!
Héél veel succes, je weet ons te vinden....
xxx Heidi
Heb nog wel aan je moeten denken meleen!
Nu in het vliegtuig en een boel uurtjes verder beland in jullie nieuwe toekomst.
Jullie lekker warm en wij in die beroerde regen!
Knap staaltje werk zullen we maar zeggen... enne wat Suus zegt over dat boek...daar ben ik het helemaal mee eens!
Echt heel leuk om te lezen...alhoewel ik ook wel eens een brok in mijn keel heb....slik..zoals nu!
Liefs, Julitte x
En zeker tot hyves!
En inderdaad...ook ik ben in mijn hoofd en hart vandaag de hele dag bij jullie ( gisteren trouwens ook, voor de laatste keer gaan ze nou...en voor de laatste keer slapen ze in Deurne...en wie deed daar, zonder te vragen aan mee, YEP...mijn emo-menneke!!!) Ik denk dat ze vandaag nog wel gaan uit eten, want het is de laatste keer in Deurne, toch mama?? Zouden ze al in het vliegtuig zitten, mama?? was de 1e vraag die ik vandaag te horen kreeg...dus niet alleen ik, maar ook mijn kinders zijn er mee bezig...maar nu ondertussen zitten jullie al vele kilometers verder, en is jullie nieuwe avontuur dan toch echt begonnen. In mijn hart heb ik jullie vanmorgen mee uitgezwaaid Want nu is toch echt de 1e dag van jullie nieuwe leven begonnen, hopelijk een avontuur vol mooie momenten en talloze herinneringen ( en wie komt er nu naar beneden...Ik denk dat ze al in Curacao zijn !!!...grappig Max, ik ben ze net een berichtje aan het sturen!!! )
Voor nu uit het oog, maar nooit uit ons hart.
Tot slot nog even een tranentrekker...
kan er zelf nie zo goed naar kijken, maar van die foto's zijn er meer!!!
En omdat er bij jullie nog gin foto's opstaan, heb ik er wel vast een aantal opgezet, kunnen vriendjes en dinnekes vast mee genieten. Ilz!
Hoe laat is het nu bij jullie....zijn jullie al geland....heb het net opgezocht, het is nu 29 graden bij jullie (en hier valt natte sneeuw)....zit je nu in de zon of lig je te slapen...zoveel vragen spoken er rond Marleen! Jullie stap is weer zo anders spannend als de stap die wij gemaakt hebben. Heb al gezocht of julie een blog hebben (kwam warempel jullie naam tegen maar nog geen blog). Nog efkes wachten...en dan horen we van jullie. Nog efkes...dikke kus voor alle Maasjes