Hopi Awa… - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu Hopi Awa… - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Werner, Marleen, Dirk & Willem Maas - WaarBenJij.nu

Hopi Awa…

Door: marleen

Blijf op de hoogte en volg Werner, Marleen, Dirk & Willem

30 November 2011 | Nederland, Amsterdam

Jeetje, nog nooit zo blij geweest met mijn droger, want er valt me momenteel een hoop regen. Sinds Opa&Oma weg zijn, heeft het alleen maar geregend….

En de “regen” bij die “verdomde roltrap” viel deze keer (gelukkig) mee, en dat was wel fijn. Dirk & Willem hielden ze aardig kranig, en ook opa&oma deden het heel erg goed. Is dan de conclusie dat sommige dingen wennen… maar afschied nemen went nooit, maar je leert er mee omgaan! In ieder geval… We hebben weer enorm genoten met elkaar en zijn de 3 weken weer om gevlogen. Samen met Linda hebben we nog 3 daagjes doorgebracht en moest ze alweer vertrekken en moest Linda afscheid nemen van “alle vijf” . Jeetje, ze heeft wel een stempel (alleen maar positief hoor) achter gelaten en ons in ziens heeft ze wel een top vakantie gehad, en wij vonden het ook heel gezellig dat Linda hier ons leventje heeft mogen mee maken. Vrijdag 4 november werd Oma An 61 jaar en dat moest gevierd worden, en mochten ze samen met Dirk &Willem logeren in het Hilton Hotel. Wij “mochten” niet mee want hadden een groot feest op Mambo. (kwam dit alles “toevallig” even goed uit…) En wat had een ieder genoten, heerlijk dat samen zijn en een echt vakantie gevoel voor die mannekes. Tot over hun oren werden ze verwend. Ondertussen vonden opa&oma het allang prima, een beetje in en om het huis rommelen, jongens ophalen op school, bietje huiswerk mee maken, en verders werd er lekker gekookt op aanvraag, heerlijk die oma`s soep en draadjesvlees. Dirk en Willem mochten 1 dag thuis blijven van school (lekker zo`n dagje spijbelen, maar zelf vonden ze het maar “eng” , want och de juf zou hier toch achter komen…) en gingen gezellig naar Kunuku resort waar ze alle vrijheid hadden. Samen met de “warawara” (Dirk&Willem speelden als navigatie) kwamen ze toch een heel eind, want nog steeds was de weg wel moeilijk voor die 2…. Volgens mij kun je niet verdwalen op een eiland van 65 bij 5 km. ;-) Natuurlijk mochten ze ook de Sint nog begroeten en dat was dan ook wel weer special. En toen naderde toch alweer het einde en dat werd gevierd met een gezellig feest thuis op de porche. Want wij samen werden dit jaar honderd!! Dus rede genoeg om een feestje te geven. Nu is iedereen weer bezig met zijn eigen leventje, en doen we het weer met skype over en weer…..

Hier gaat alles zijn gangetje, en stromen er weer veel kleine riviertjes door Curacao, jeetje, wat een water. Gelukkig hebben wij er geen last van. Dirk en Willem hebben rapport gekregen en dat zag er heel netjes uit, om helemaal trots op te zijn. Willem had zelfs voor Papiamentu een 8, Pabien Dushi!! Verders ben ik per 1 februari 2012 geen “Miss Nova” meer, en ga ik het gevroren vlees in ruilen tegen, toch maar weer wat menselijker vlees. Ik ga werken in een hospice als coordinator, wat nog helemaal in de kinderschoenen staat, en dat ga ik doen met een collega. Echt heel veel zin in, en een enorme uitdaging, waar ik echt echt aan toe was. En verder ben ik sinds vorige week Juf van de HBO-V wat ik in februari ook nog wat meer ga uitbreiden. Ik ben zo enthousiast over die laatste 2 dingen dat ik daar de volgende keer meer over zal uitwijden……..

Tot heel snel horens maar weer, en dan hebben we het hopelijk weer wat meer op het drogen, Sunchi

• 01 December 2011 - 08:58

Julitte:

Ohhhh en Aaahhh's weer bij het kijken van deze foto's!
    En die papa en mama Wijnen weer gelukkig!
    GENIETEN!!!! Dat MOETEN we in het leven en anders niks....

XXXX

• 01 December 2011 - 09:36

Heidi:

En zo is't Julitte!
    Samen 100 dat is een mijlpaal, en ook echt weer een Marleen dingentje om dat te zien....
    Ik ga't nie halen met jons moeders, vorig jaar samen 99, dit jaar samen 101.
    Best erg wel bijzonder dus die 100!
    Heel veel succes met de laatste cariere switch meis, jij blijft jezelf heruitvinden.
    En je ziet wel, met al jouw talenten, tomeloze en energie komde gij er wel!
    Juf Maas.... Klink goed!
    XXX

• 01 December 2011 - 10:00

Lientje:

wat een heerlijk verhaal weer Marleen,weer 3 weken van opa en oma genoten,kun je weer even op teren he!!en geweldig dat je da vieze diepvries vlees vaarwel kan zeggen,heel veel succes met je nieuwe uitdaging,heel veel liefs uit het kouwe Deurne,xxx

• 01 December 2011 - 10:10

Robin En Janine:

Goh, wat een goed nieuws bericht weer. Gaaf die nieuwe banen. Een hospice, ik kan me voorstellen dat je daar helemaal voor gaat, lijkt me een prachtbaan, waarin je als mens alleen nog maar meer groeit. Wat mooi Leen! Gefeliciteerd. En dan opa en oma, wat fijn dat ze weer konden komen. Mochten we jullie niet meer 'spreken' alvast GOD JUL og GODT NYTT ÅR!!

Kyss og klem Robin en Janine

• 01 December 2011 - 11:10

Maria En Jack:

Geweldig dat wij ook van dit samenzijn op deze manier mee kunnen / mogen maken.
    En voor het nieuwe jaar weer een paar fantastische uitdagingen !!!!
    alle sukses er mee.

• 01 December 2011 - 14:05

Opa En Oma :

Inderdaad weer gewoon de dagelijkse dindetjes doen die we hier ook deden , maar daar zo speciaal mooi zijn ,dat je voor dat je het weet weer weg bent.
    ,t is als met alle dingen dat je na jaren ergens aan wendt maar je wendt er nooit aan.
    Mer twaar wir super mi de mennekes.
    En ,n goei vrouwke zittie des ut menneke
    xxxxx

• 03 December 2011 - 13:24

De Buurtjes:

hey marleen en mannen

fijn om te lezen dat jullie het weer kei gezellig hebben gehad met zijn 5jes
    had jullie op 4 nov al gefeliciteerd met de 100 via een krabbel maar bij deze nogmaals gefeliciteerd met jullie samen 100 zijn
    en idd je hoort het niet vaak dat een ouder samen met hun kind 100 worden
    ons pap en ik mogen het volgend jaar worden

gr ivonne hendrie ne brian
    ps de groetjes terug van brian voor de kleine mannen